Le logo de Hall Media

Hall Media

Actualités locales · Jönköping, Sweden
Description
Hall Media är ett mediehus som varje utgivningsdag når långt över en kvarts miljon människor via prenumererade morgontidningar, gratistidningar och nyhetssajter. Hall Media-land sträcker sig från Vänerns sydöstra strand till Älmhult längst ner i Småland.

Närvarande och tillgängliga i det lokala

I norra Småland ger vi ut fem prenumererade 6-dagarstidningar, Jönköpings-Posten, Smålands-Tidningen, Vetlanda-Posten, Tranås Tidning, Smålands Dagblad och 4-dagarstidningen Värnamo Nyheter samt gratistidningarna Jönköping Nu, Finnveden Nu, Höglandet Nu, Västboandan och Tranås Aktuellt. I södra Småland finns Smålänningen som kommer ut måndag till fredag och är en prenumererad morgontidning samt gratistidningen Veckobladet Smålänningen.
Falköpings Tidning, Västgöta-Bladet och Skaraborgs Läns Tidning i Västergötland har en utgivningsfrekvens på 4 dagar/vecka och är prenumererade medan Skövde Nyheter är en veckoutgiven gratistidning. Gratistidningarna delas ut till samtliga hushåll i sina respektive regioner.

På webben erbjuder vi ständigt uppdaterade nyheter i våra nyhetsappar och på jp.se, jnytt.se, smt.se, tranastidning.se, vetlandaposten.se, smalandsdagblad.se, smalanningen.se, vn.se, skovdenyheter.se, falkopingstidning.se, skaraborgslanstidning.se och vastgotabladet.se.

Hall Media når med alla sina produkter i dag fler läsare än någonsin och jobbar ständigt med utveckling för att finnas i de kanaler som är relevanta för publiken.

I morgontidningarna har du möjlighet att välja olika paketlösningar beroende på i vilket område du vill annonsera.
18
Marques
22
Produits
Le logo de Jnytt.se
Jnytt.se

Actualités locales

Le logo de Värnamo Nyheter
Värnamo Nyheter

Actualités locales

Le logo de Smålands Dagblad
Smålands Dagblad

Actualités locales

Voir plus
Cliquez sur le bouton pour créer une demande